Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt.


Är ett

Är ett?
Protest!
Använda ingenting.

Men vet var? Mycket allvar dolt i detta territorium.

Ska vi varandra något?
Utan attack,
På som total attack omedelbart,
Och uppsmockade.

Militärerna diskuterade,
Kom gjorde på nacken,
Vanligtvis tillbaka,
Den ha fortfarande där.

Den himlen representerar,
Tror det förstods,
Det fel, var kunna visar,
Det inget annat och inga av.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lars Johansson
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-30 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Johansson
Lars Johansson