Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är här min vän

så länge jag låter skuggorna jaga mig
stannar jag kvar i min kokong
och andas den enda kärlek jag känner

det rivs allt för många murar i själslabyrinten
medan frustrationens eko mullrar i bakgrunden
då rädslan att inte få tillbaka det förlorade

jag är här min vän,
på samma plats du lämnade mig
med samma längtan som då

låt världen förgöra sig själv
eldarna brinna ned
och låt oss strö askan över
det som ständigt förvillar våra tankar

även om livet avslutas
kommer hjärtat alltid slå
om du orkar lyssna

skuggorna kommer
och då vet jag precis
hur jag kommer slå tillbaka




Prosa av Max Poisé
Läst 267 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-30 18:36



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Kärlekens behov av skydd i all längtan. Frånvaro och närvaro och och risken man utsätter sig för när man öppnar upp sig för någon annan. Så talar dina ord till mig. Allt för kärleken...
2019-02-01

  DominiQueen
Djupt älskade vännen
Du målar som ingen annan poet
T.o.m sorgens skri blir musik
låt Ditt vackra hjärta slå
men jag tror det är bäst ...
att avsluta
med att komma tillbaka
RENAD i askan..
Käre, fine ... inte. .. slå.
Jag vädjar...
Min vän... Du (författarjaget)
får tyvärr största stöten

Maestro Mio vi hör Dig
Vi älskar Dina ord
men önskar Dig även ljus
jämte den vilsamhet vi
Även kan njuta i skuggan

Ler för Dig
Min vän

Din i ord allierade
DominiQue

2019-02-01

  Solstrale VIP
Strakt berörande i det svåra valet!
2019-01-31

  lodjuret/seglare VIP
Läst o inskyfflad i ett undermedvetande, som skapat för att gömma undan i skrymslen och vrår.
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé