Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattradio

Gråzonerna, bruset mellan stationerna
hur du plötsligt tycker dig höra en röst
och sedan är den borta
du somnar till
nyckelpigor täckta av ögon
den irislösa blicken
ur älvbrinkens spräckliga växtlighet
vattenbrynets pulsslag mot handlederna
vit sömn, ledningar genom natten, livsmedel
det grå vattnet upplyst inifrån
av vindlande strömmar




Fri vers av Grävling
Läst 194 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-30 19:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Upplevelsen är total
känslan maximal
när rösten till dig talar
och radiomusiken skvalar
När du vaknar upp
är allt som förbytt

Stor poesi
bokmärkes

2019-01-31

    All my ghosts
En av dina allra bästa. Tänker på begreppet "epifani". Kerstin Ekman har berättat att hon upplevt detta (epifani) vid ett par tillfällen i livet. Hon har också beskrivit såna tillstånd i någon bok (minns inte titel nu). Det är de första 3-4 raderna i denna dikt som får mig att göra denna association.

2019-01-30

  Nanna X
Naturen närvarande i kollektivtrafiken, det är ju fantastiskt!
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling