Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag & mina Kängor


Titta där går mina kängor med mig. De ser på mig med en ledsen blick och frågar: "vart ska vi gå?" Jag vet inte det, svarar jag. Bara gå, vart som helst. Så vi trampar vidare genom snön.
Vi går och går tills vi blir väldigt trötta. Efter några timmar kommer vi fram till ett café, där vi går in och jag beställer kaffe till mig och mjölkchoklad till mina kängor samt var sin semla med mycket grädde. Vi ser på varandra och ler. Kängorna är lite trasiga, men det är helt okej. För de är väldigt fina vänner och har aldrig svikit. Vi kommer alltid att vara tillsammans.
Vi mumsar och känner oss lite glada en stund.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 856 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-30 20:52



Bookmark and Share


  Niliboy
Viken höjdare, ja jag säger då det. Härlig fantasi, är glad åt din odelbara poesi! Trevlig inspirationskälla! Tack!
2019-02-28

  petter rost
Oj, jag som har en viss fallenhet för att animera, besjäla, s k ting omkring mig, kan ju inte låta bli att bli förälskad – i dina kängor, i dig och i kärleken er emellan!
2019-01-31

  Gunwale VIP
Vilket trevligt sällskap du hade när du åt dina semlor!
2019-01-31

  StinaJ VIP
Så fint du beskriver kärleken till en kär vän. En vän som följer dig på livets upptrampade stig.
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP