Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stickad omtanke och värme

Tisdag veckans tråkigaste dag.

Hem efter arbetsdag och finna en vänskaplig gåva.

PostNord levererat och det kom fram.

En sann vän sänt dessa fina hemstickade lovvika vantar.

Ett fantastiskt fin handskrivet brev.

Värme och kärlek gav mig en go känsla på en ”tråktisdag”.

Numera ”gotisdag”

Tack Ewa-Britt Nilsson. Du är en SANN vän.




Fri vers (Fri form) av Guldstrimma
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-30 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guldstrimma
Guldstrimma