Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG!

Jag är ohjälpligt
och konstant förälskad
i mig själv
I en själslig onani
förmörkar jag solen
Jag Jag JAG!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-30 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP