Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg att bli Människa.

PÅ VÄG ATT BLI MÄNNISKA.

På vår väg att bli människa
att höja oss över djuret,
har vi hittills endast
lyckats med två saker,
att förstärka våra djuriska
egenskaper
och att dölja dem,
med hjälp av intelligensen,
men när skall vi
börja utveckla känslan
och integrera den
i vår kropp
så att våra djuriska egenskaper
försvinner
och lämnar plats för
Människan i Oss.





Övriga genrer av Leko
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-30 22:11



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det vill inte jag. jag vill fulländas till människoson.
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko