Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag på socialkontoret

Det här

är inte ansökan om bistånd

enligt 4 kapitlet 1 § Socialtjänstlagen

som ska brytas ned till 

registrering

aktualisering

beredning

utredning

beslutsmeddelande

bifall eller besvär

 

Det här

 är en sista vädjan från en människa

som balanserar på livets spända nervtrådar

över dödens grymma stup

till en medmänniska som tittar på världen

genom en skärm av ettor och nollor:

 

HJÄLP MIG!




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-31 01:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker mycket om hur du visar på människan som ska handläggas enligt regelverk. Känner så igen mig från annan statlig myndighet. Jag har sagt det förut och säger det igen.

Ett fruktansvärt svårt jobb du beskriver.
2019-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Läste nyligen en rapport att det är fler och fler som begår självmord!
2019-01-31

  Carl-Johan Bachofner
Angeläget perspektiv. Åter igen, tack.
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP