Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tomt kärl

Jag såg ondskan i ögonen
När den hotade förgöra mig
Men han märkte inte att jag hann före
Att den jag var redan var död
Och det enda han tog
Var ett tomt kärl
Jag svävade ovanför
För att överleva




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-06-20 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP