Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon



Det som händer och sker
är inte alltid
det jag tror att jag ser

trist när det blir uppenbart
att det jag såg
inte var tydligt och klart

tränar att få bättre seende
för att undvika övertramp
och dåligt beteende




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2019-01-31 13:44



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ännu en klok text att tänka på! Bra!
2019-02-12

    Peter Söderqvist
Fin text där diktjaget förändrar sitt liv. Inspirerande.
2019-02-08

  Lars Hedlin
JA ibland så är det svårt
2019-02-04

  limerick VIP
Grattis till välförtjänt placering!
2019-02-04

  KattenKin VIP
Oj, det dina inte ser!... Känns som det ställs väldigt höga krav på människor efter denna självreprimand! ;) Skämt åsido! Bra med egna betraktelser ibland.
2019-02-02

  Lottie Ålhed VIP
Detta med klarsyn kan vara knepigt ibland!
2019-02-01

  lila fjäderblomman VIP
Bravo!
2019-02-01

  Öknens Ros VIP
Ibland blir ögonen grumliga, då krävs en andra blick när det klarnat.
2019-02-01

  Gunnel Eriksson VIP
Ibland tolkar man fel eller som
jag faktisk ser tokigt pga av
synfel.
2019-02-01

  Rise Little One
En klok text att ta till sig!
2019-02-01

  M.Eta
Ibland tar man fel glasögon!
2019-02-01

    ej medlem längre
Klokt och klarsynt. :-)
2019-02-01

  Respons VIP
En bra syn-punkt!
2019-01-31

  Poeten Salvador VIP
Fint med dikter som inte krånglar till det
2019-01-31

  Olof Lagerhorn VIP
Tänkvärda ord kring hur vi tolkar och förnimmer vår omvärld utifrån våra sinnen.
2019-01-31

  Maria Sundelin VIP
Ibland vill vi inte heller tro våra ögon fast det vi ser är sant
Kramar
2019-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant och tänkvärt! Ibland blundar man för det man inte vill se. Eller ser det man vill se.
2019-01-31

  Kungskobran VIP
Ibland är man blind, i synnerhet kärleken
2019-01-31

  ULJO
Ibland är skygglapparna på och då verklighetsbilden en annan
2019-01-31

  Feliaxel VIP
Kan vara lite lurigt ibland att få se den sanna bilden
2019-01-31

  Solstrale VIP
Ja så rätt att träna ögonen följer inte alltid med och ibland även för mig hamnar det på sned... Känner igen!
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP