Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns så kort tid kvar


Tiden som är kvar

Räknar minuterna
som återstår:
-Tick tack, tick tack.
Sekunderna känns
som dagar.

Kanske är de
bara dammkorn i
hjärnas labyrint.
Ensamma rop
på hjälp.

I mina tårar
finns gårdagen,
nuet och framtiden.
Ser allt
försvinna bort.

Räknar tiden
som är kvar.




Fri vers (Fri form) av AKT VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-31 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vår utmätta tid borde vara längre, allra helst utan slut. Då kunde vi ständigt vara glada i nuet. Inte oroa oss för morgondagen.
2021-03-07

  morgonstjärna VIP
ångest har du gett ett nytt språk

2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

AKT
AKT VIP