Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånat bild från google


Morgondopp

Nu är det dags att ta i tag med kropp och
knopp.
Vattnet kan göra underverk med leder och humör.

Simtagen tar dig till världens ände,
där man drömmer sig bort .

Jag lägger mig på rygg och ser taket spegla sig i
vattnets virvlande vågor.

Njuter till fullo , blundar och ger mig hän.
Kan detta ge mig glädje och få tillbaka orken
så är det värt all möda och värk.

Nu är jag på det sista varvet när jag ser
någon som kommer med all världens fart.

Ger mig ett blinkande ögonkast och "paddlar"
vidare. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-31 14:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så gott att bara ligga där och flyta och njuta...fint berättat...
2019-02-11

  ULJO
Simning är underbart.
2019-01-31

  Solstrale VIP
Helt underbart! :)
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP