Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med varma händer och öppet hjärta skapas kärlek

 

Samhörigheten,

intimt närmare än nära

värmer själ och hjärta

då kroppar famnas

och kärleken

föds

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-31 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du förmår oss uppleva närheten mer påtagligt än tidigare "närmare än nära" och vi förstår nu bättre hur "kärleken föds". En text som borde läsas av flera!
2019-02-11

    Peter Söderqvist
Kärleken så vackert skriven.
Du hittar verkligen nya vägar att beskriva värmen mellan människor.
2019-02-08

  Lars Hedlin
Underbar i närvaro och känsla!
2019-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens röda färg!
2019-01-31

  Fem hjärtan VIP
Ljuvlig denna!
2019-01-31

  M:tin
Så fint!
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP