Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur ett annat perspektiv


Mina minnen är
Ur ett annat perspektiv
Som om jag såg mig själv
Genom någon annans ögon
Jag vet att jag svävade ovanför
En nära-döden upplevelse
Utan att hjärtat slutat slå
Inte riktigt där
Och jag försökte blunda
För det jag såg
När han målade skuld på mitt bröst
Med blodet från mitt kön




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-06-20 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP