Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filidutter

På lördagar går jag till kyrkogården
och lägger Filidutter på gravstenarna.
(Så långt lagret räcker)

Allting är fortfarande något som komma skall.
En dag kommer jag istället hälla öl i rabatten.




Fri vers av nikkifager
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-31 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikkifager
nikkifager