Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och Tvättens brokad och jag själv som stryker omkring!

Som i länder där tvättlinorna hänger mellan husen.
I kvarteren.

Så fint Kaos!

Så ohämmat att våga exponera sitt mest eller sina mest privata klädes-stycken.

Det är skönt när det är ohämmat.
Som sommarsolen i nacken, en liten liten stund.

Som det exponeras mellan dessa gränder, i dessa länder...
Så tänker jag mig en liten vrå, en liten källare, vad jag kan göra då...
Uppmaning, sätt ut de vackraste kläderna på tvättlinorna, och se vilken brokig men fin brokad, eller bonad det blir av alla dina kläder.
Eller enfärgat, och inte så brokigt!

Jag gör just så, men tvättlinesbonad, och inte brokad. För det som är brokigt!
Det blev inte så tokigt.
Jag bor i ett lugnt Neighbourhood, och upplever inte att det finns några tjuvar i hyreshuset.Men för säkerhets skull, sätter jag in den minsta av kameror, i mina finaste kläder, utifall någon ville sno?
Det låter nästan som en inbjudan, men det är det inte. Eller hur tänker tjuven?
Är vi i samma liga? Har vi samma smak? Är personen som kanske skulle sno...Fattig?
Och därmed förlåten.
Vad kommer mina kameror visa?
Troligtvis ingenting.
Kanske entonade, enfärgade väggar, och jag själv som stryker omkring.




Bunden vers av Mim
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-31 16:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är en delikat sak att visa upp sina kläder. Nästan som en strip-tease!
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Mim