Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansens språk är annorlunda


Människan kan dansa
jamsa och svansa
och majstången kransa...

Vi dansar av oss alla orden
Vi svettas och stampar på jorden...

Ja, dansa i Afrika, Sverige och Kina
Danserna är ju mina och dina

Rytmen i kroppen den gör susen
kanske det då knoppas i blusen...




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-31 16:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Dansa är bra för kroppen
Så även för knoppen
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP