Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyx I can`t afford, the wall!

Som en blandning mellan vägg och Pyramid.
Fylld med bh-ar.
Mest hudfärgade.
Över detta kan man undra.
Bh-ar som är stökiga i väggen, men även tegelblock som de ser ut, gjorda på bh-ar.




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-31 16:15



Bookmark and Share


  danne //
Bh-ar gjorda som tegelväggar hmm försöker föreställa mig det Mim.
en verklig tankenöt att öppna!
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Mim