Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskriver kärlek,sorg och ett fruktansvärt hädelserikt liv


Händelserikt liv

Tankarna som passerade i huvudet på mig för inte alls så längesedan.

Dom var hårda, dömande och tryckte ner mig själv.

Jag vet att jag inte har vart den bästa människan och gjort handlingar i mitt liv som skadat mitt inre hårt.
Har blivit fråntagen allt i mitt liv som har betytt starkt för mig.
Jag har aldrig haft en fast plats i mitt liv där jag känt mig som hemma.

Sedan kommer du in i mitt liv och tar fram de bästa av mig som jag trodde var helt förstört.

Du öppnar mig som du hade en nyckel rakt igenom mina stora murar, rakt in i mitt hjärta!
Detta gör mig väldigt sårbar, vilket visas för dig igenom mina ageranden.

Det är verkligen inte meningen..
Det är helt nytt för mig.

När jag säger att jag älskar dig så menar jag detta av hela mitt hjärta.
Precis som när du säger det till mig.

Älskar dig




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-31 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PaLmE