Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är dagens sanning. Det var jag.


självmorddirekt.se

Vill du dö?
Ställ dig i kö

Men inte på linjen, för den är full
återkom en annan dag för guds skull

Via chatt eller mail borde gå
Inom en vecka hoppas de dig hinna nå

Men är det bråttom med att hoppa från perrongen
Ring St. Göran, som kan hålla dig fången

Kanske bäst ändå att hjälpa döden på traven
Låta kroppen få ro och vila i graven




Bunden vers av La yegua
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-31 19:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorglig men så sann..
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua