Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Dansar barfota
genom natten
Smeker trädens
alla blad

Fallande pärlor
nedför kinden
Vidrör orört
under tystnad

Korta meningar
bleka papper
Lämnar gammalt
skapar nytt.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-31 19:40



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Tycker om
2019-02-03

  Klaus Peter Jensen
Bra dikt med en begavet struktur af versene med venlig hilsen Klaus
2019-02-03

  cilax VIP
vidrör orört utlöser kommentaren
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni