Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte varför

Jag inte gick
När han krossade min läpp
För tredje gången
Den helgen

Jag vet inte varför
Jag stannade
När han spydde galla
Bara för att jag
Inte var nog

Jag vet inte varför
Jag inte sa nej
När jag tappade räkningen
På hur många gånger
Han våldtagit mig

Jag vet inte varför
Jag trodde honom
Efter varje gång
När han kröp gråtande
Och sa med sprucken röst
Aldrig igen




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-06-20 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP