Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våga vara mig själv

”Jag vill inte va som alla andra
för ja vill va mig själv.”

”Jag vill inte va som alla andra
för jag vill va mig själv.”

Minns detta som om det var igår.
Så skönt att vara den jag är.
Våga stå för den jag är.
Vara mig själv.




Fri vers (Fri form) av Guldstrimma
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-31 21:16



Bookmark and Share


  Niliboy
Angenäm hemkomst, även en skröplig söker!
2019-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Noice!

Minns du den här då?
"Man spelar bäst om man är sig själv
Andras roller är sämre."
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Guldstrimma
Guldstrimma