Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med andan i halsen

Och hjärtat på armen
Men bakom betong
Och själen på fel ställe
Förtappad på något vis
För nära gråten för att kunna tala
För tom för att kunna gråta
Såg jag honom gå
Och aldrig hade jag trott
Att man kunde dö
Utan att avlida






Fri vers av Knastroll VIP
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-06-20 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP