Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Monday 1:st of Beforever 2049

 

 

 

Our dear Tomiro! You dwell in a most cozy cave with coldest sun above. If you really want to survive today, you must avoid the sea, forest and town made of tornadoish snow. Almost fifty minus-degrees fills those empty streets. Even stormwinds should fall asleep now - however grows stronger, like this was World War Four. We watch how calm you dive deeper into vaettirnet. Winter feels bearable for your electrical flesh, while humans would've trembled as leaves abandoned from their tree. Tellus seems to believe it still grows up, becoming Jupiter or Saturn. Frequent ice-quakes keep remaining creatures wide awake.

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-01 22:00



Bookmark and Share


  Nanna X
Hu så kallt. Är Tomiro månne en ljusvätte?
2019-02-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP