Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet att du läser, kram


längtan

den får dig att explodera
sprängas i tusentals små skärvor

känns som att det varar för evigt och för alltid
det är en bluff

när ni ser varandra igen,
så kommer han där

med sitt vanligt rufsiga hår
glimmande ögon, cigarretten i höger hand

det känns som det gått tusen år
eller bara en dag

låt oron gå för en stund
nu känns det som den första kvällen

ljuva sen-sommarvindar drar
även fast det är december




Fri vers av kamrat
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-01 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat