Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smusselmusselmannen

JJ smusselmusselmannen

 

hannen hox som
fann savannen

 

kände aldrig

nånsin skammen


nåt var tokigt
nåt var fel

nio vingar
vänster knä

vet ni vad
som hände sen

homeoboxtranskriptionsfaktorgen

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Concordia
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-01 01:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tjusigt: nu lutar det verkligen in i språket.
2019-02-01

  Concordia
ett födelsemärke på höger lår ;-)
2019-02-01

    Roger Runkar Ragnar
Vänster knä !
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia