Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi för ghettobarn


Till min ort

dagen jag föddes tog du tag i min hand
Och dig har jag upplevt från bebek till man
Min mamma va redan för dig en bekant
Från dagar då ni två va barn o chilla kant
Men jag känner dig så mycket bättre än hon
Har sett dig full av glädje har sett dig helt tom
Har sett dina demoner när dom höjer sin ton
Jag kan dig in o ut vi har haft en relation
Du lärde mig o gå. Du lärde mig o cykla
O om hur man lyckas lika väl som misslyckas
Du lärde mig att lyssna du lärde mig att drifta
Du lärde mig att alltid ha parra i min ficka





Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-01 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP