Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla skrikhalsar som berört mig – till ossler, hellberg, thåström, vilden wadling, brölande brel, poeten kamrat, the lee roy williams, kattenkin, sefarge, solnedgången samt till hilén vars morsa sa, ”högt och tydligt ska det vara och artikulerat”...


mitt skrikotek

 

jag känner ett brus
jag har en vision

jag öppnar 
ett skrikotek

ett skrikotek
är inte nog

jag öppnar
en kedja

ingen åldersgräns

dörrvakterna
omskolas till 
baristor

här kan jag
med mina gelikar

skrika vråla
och gasta

vi gråter
vi lipar
vi bölar

vi snorar
vi frustar
vi sölar

sen dansar
vi nakna

lyssnar till
brel
wadling
thåström
hellberg
ossler

lyssnar till
poeternas
djärva skrän

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Concordia
Läst 447 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-01 05:27



Bookmark and Share


  Concordia
Oj, vad glad jag blir. Era kommentarer e underbart härliga - tusen tack, älskade skrikhalsar.
2019-03-07

  Fulbergarn
wow, vrålar rakt ut
jag kommer
2019-02-08

  Erik Gefvert
det sitter i dig
den ljusaste natt
2019-02-03

  kamrat
det här är vackert, jag vill vara med i ditt skrikotek!
2019-02-01

    Roger Runkar Ragnar
Lirre Lorre Larre !
Välkommen !
Mvh
Dr Streckelerik
2019-02-01

  Concordia
wow, tlrw, älskar ditt diktsvar <3 lova att du publicerar den på din sida
2019-02-01

    Roger Runkar Ragnar
Harklar strupen rycker skallen bryskt bakåt, grinar illa blottar garnetyret.

Rynkar nosen sniffar vilt i vindens sus, syresätter lungorna, samlar mig i ditt brus.

Vrålar rakt ut i fullmånens ljus !
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia