Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRSÅNG

Videung vinter kung
du gömdes i vinterpung
vit och len jag smeker
med fingret leker.

Detta evolutionens under
formad för att skapa
med skönhet biet förföra
med vårens första föda.

© Bosse 1 februari 2019.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-01 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten