Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tredje varianten


Torsdagskväll

Igår satte vi på en LP
det var torsdag
och inget särskilt med det
det var en sådan "ingen särskild kväll".

Inte "en särskild kväll"
men en kväll att minnas med glädje
för den av oss som blir kvar.







Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-01 08:07



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vinyl är bara så "inne" nu! :)
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP