Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stod i tidningen idag

Det stod i tidningen idag
att poesin är död
glömd men saknad av några få

Nej, det är inte sant

Här lever dikten
alla poeter som sår sina diktarfrön
till glädje
som tröst
ett tyst jubel
sorgesånger
rytande protester
kärlekshyllningar

Här strömmar ord
här flödar blod och liv
ur källorna




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-20 18:30



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ja vi på poeter.se skriver och läser
andras verk, inte minst viktigt.
Bra glöd i din dikt.
2019-02-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra skriftat om dikten, som lever och andas!
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP