Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med andra ord


\"Jag mår bra\"
Med andra ord
Jag dör här - ser du inte?

\"Det blir nog bra\"
Med andra ord
Mitt hjärta spricker och jag bilr aldrig hel igen!

\"Ha ett bra liv\"
Med andra ord
Gå inte - jag kan inte leva utan dig!

\"Jag kommer över dig\"
Med andra ord
Jag älskar dig mer än du någonsin kommer förstå...




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-06-20 01:27



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Med andra ord
'tro ingenting jag säger vid första anblicken'

Du sätter fingret på kommunikationsproblemet 'dead on the spot!'
Du gör det så imponerande bra.
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP