Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var som om lössen var större än elefanten,sedan böjdditt huvud nere!


Den våldsamma svenska samhälle polis "vakter"

 

Många svenskor ljusa söker politisk asyl /okränkbar plats) hos ambassader efter regeringens etablering och företag policy hos kontrollanter som vill tafsa på om tuttarna är äkta, eller med modersmjölk, eller fotbollsilikon troféer?

Här finns 

Höggravida svart  kvinna med giltig biljett ända till söndag.

Gravid svart kvinna misshandlads inför sina små barn, med giltig tågbiljett för att vågar vara gravid i den nya Sverige.

Rekommenderas läsa, ” Den narcissistiska kulturen

av Christopher Lasch Pocket svenska, 1997-09-01

Slutsåld

 

För att se vad har vi åstadkommit i Sverige som i Finland, mördas och häktas barn som New York i Amerika är tillåtit bli trakasserad provoceras och aborteras barnen i den nionde månad.

Det som händer denna mörk kvinna i Sverige är koncepten till det som heter att föda på landsvägparkeringar inför långtradare åskådnings, och det är inte ISIS terrorism det är svensk vardag domestikterrorism! Vitt eller mörk kvinna är i fara för skövling från jordens yta den gonoflabiska sex docka har tagit över!

Nu kommer att slå i Sverige alla moders födelseverkningar och om det kommer inte att skriva aftonbladet för att det är erotiskt krig med våld Som görs och tillämpas med statens goda minnet!

 https://www.expressen.se/nyheter/jeanine-berattar-jag-har-blamarken-overallt-/

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-01 09:34



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag vet inte vad som är skillnaden mellan "watchman" väktare eller vaktare "or ruler" quiet street "men det är inte Sverige, jag litar nu mer på .......
2019-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Ytterst sällan får väktarna själva komma till tals.
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP