Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bprvt är förk(o)rtningen för beprövat. Enträg är frkrtningen för enträgen. Eller dialekt. Som 'Heavy metal' kunde låta sig omkring sena sjuttiotalet eller så. En mera ultra rapid hårdrock. Tiden gick lååångsammare på sjuttiotalet.


Något litet om resa med bprvt fordon





Mask-rock på europaväg
gjorde mig just som enträg
te o lyssna till musik så hög
att den mest kanske dög
till å disca o dans sig frå s(v)eg




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-01 09:43



Bookmark and Share


  danne //
esten i blodet får en att liv eller rörelse en lek längs kontinenten ljudvågor
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP