Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte förklara

Vi måste hitta ett sätt
att stå ut med oss själva
det finns ju intresse
för ett annat sorts liv
vi har också andra tankar

Allting rör sig
i alla riktningar
det lilla i det stora
det stora i det lilla
vi kan inte förklara
varför vi är som vi är




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-01 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP