Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


smärta


vem vill vara masken på livets hänge
inte masken
gör ont att kroken svälja
löftet jag dig gav
eljest jag ger mig av

fast kunskap är enda botemedlet
så det onda klingar av
det onda är de som trampat medvetet på såret
och alla övergivna hus och lador som fyllts
med lögn och övermåttan list

okunskap söker sanning och rättvisa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-01 10:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!!!!!
2023-06-23

  morgonstjärna VIP
förfärligt allt
du mår bra det enda som är bra här
godnatt
2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP