Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryo

använd vindrute torkare och på med optiken

två komponenter associeras fritt med varandra

Gås...det torde finnas utrymme för det

Vilken gås...knottrar hur?

 

Senryon ger inte bara upphov till ett ironiskt leende

utan även till eftertanke

och medkänsla samt

människans tillkortakommanden 

fast det vetti fasiken när man tänker till på konsten

av denna kulinariska delikatess. Senryo.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-07 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP