Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde du

Att du
Med dina blå ögon
Kunde hela
Min trasiga värld?

Vet du inte
Att blå ögon
Skräms av trasighet?

Trodde du
Att du
Med dina söta ord
Kunde läka
Mina blödande ärr?

Vet du inte
Att söta ord
Saltar såren?

Trodde du
Att du
Med dina ögon
Kunde lysa upp
Min mörka själ?

Vet du inte
Att ljus
Utplånar
Mörker?




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-06-20 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP