Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stabilt liv


Jag är lugnet personifierad
Trygg och framgångsrik
Med ett stort socialt nätverk
Och fylld av glädje
Ett stabilt liv
Men bakom fasaden
Sitter en gråtande liten flicka
Och gnider salt i sina sår
För att känna att hon lever




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-06-20 01:40



Bookmark and Share


  Nova-Liv
känner igen, vet, gråter, kramar
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP