Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Havsisen smälter alltmer


INSTAPOESI 4.

Källklart vatten flyter ner
utefter Arktis, flödet fyller
haven över världen, höjer
nivåerna vare sig vi önskar
eller inte önskar det.

Temperaturen stiger och
Golfströmmen ändrar sin
riktning - klimatet är vårt
största bekymmer, ingen
kan handskas med miljön.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-01 13:37



Bookmark and Share


  Birk Andersson
Mer ekopoesi!
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje