Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: © ULJO


Gåvor

Jag ger en gåva
en kram, en gest
tankar i skymningen
det som känns bäst
ingen förmögenhet
bara lite empati
vill så sprida budskap
och inte gå förbi

Jag ger en gåva
en sak, en present
något som gläder
från himmelen sänt
inte något dyrt
från hjärtat en pryl
en bok, musik på skiva
en hederlig vinyl

Jag ger en gåva
en kupong, en lott
en enklare bostad
men inget slott
ett hus för kärlek
där vi sedan kan bo
ett rum i hjärtat
för lugn och ro

Jag ger en gåva
förståelse, ett råd
något att tänka på
för innerlig nåd
berörande vingslag
är vad du ska få
kunna älska livet
och allting så förstå

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 399 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-14 12:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint att kunna ge. Fina gåvor.
2019-02-17

  Lars Hedlin
Mycket fint
2019-02-17

  Eva Langrath VIP
Fin kärleksfull dikt
2019-02-15

    Dan Myrbeck
En dikt så fin
på Valentin!
2019-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Varav hjärtat är fullt, skriver pennan!
Bra skrivet.
2019-02-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om att ge av hjärtat, både små gåvor och medkänsla. Dyrbarheter säger ofta inte så mycket, mer än skryt.
2019-02-14

  Feliaxel VIP
Gåvor ska ges med hjärtat annars är dom inget värda
2019-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
R oa, hjälpa
I nte stjälpa
M ycket bra
* tänkt och
* skänkt
* av Dig!
*********


2019-02-14

    ej medlem längre
Gåvor givna
med genuin omtanke
i syfte att göra gott
och skapa glädje
är ovärderliga
2019-02-14

  Maria Sundelin VIP
Gåvor är värdefullast när det ges med hjärtat
Bra fångat
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO