Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

First of february - haikus



huge crown bare branches
waiting for spring remedy
to blossom

walking eyes
like a detective
buds all over !




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2019-02-01 15:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit
2019-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlad vårlängtan!
2019-02-02
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP