Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din parallella värld


Bakom dimman
svävar luften ännu
fast du inte ser den
och inte riktigt vet
om den är där

Du gillar påtagliga saker
kramar och blickar
fast blickar kan du inte ta


När du går upp så tror du
att du sovit, det varit natt
Hur vet du det?
Du blundade väl och var nästan
medvetslös

Kaffet på morgonen
smakar gott
efter nattens
resor

Flykten
du gör
när ingen ser

När ingen riktigt
vet

Vaken i din
parallella värld









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-01 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP