Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekvens

När frågor aldrig ställdes
till ett tigande föremål.
Förblir människans tankar
som en öken där ord
ej ges svar med
uttorkade läppar.

© Bosse 1 februari 2019.





Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-01 20:22



Bookmark and Share


  objekt3
Å
Ja.
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten