Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på ett bord av grönt

kan inte förlåta din kärlek
din burdusa väg att välja
när jag stod där med öppna armar
och gav dig vägen in till värmen

bortom höljet av förundran
kunde det synas på ett bord av grönt
som lade ned alla korten
och visade den enda väg som visade hem

älskade dig bortom gränser
förbi allt som sågs som neutralt
och in i en värld som grusade
redan färdiga gångar

sträcker ut min hand
med hopp om förändring
att sinnet tar sitt ansvar
och slutligen väljer rätt




Prosa av Max Poisé
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-01 20:31



Bookmark and Share


  Rise Little One
Hoppas på det bästa val av någon som din text handlade om...
2019-02-02

  objekt3
alla texter som börjar med "kan inte förlåta" är läsvärda
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé