Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ILLA JAG MÅR ILLA

 

Illa det går illa

när mänskligheten sig inbilla

klimathot är en synvilla...




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-02-01 20:46



Bookmark and Share


  Fulbergarn
japp, lätt att tro att växthuseffekten är en bluff när snön nästan snart är meterdjup och vindarna känns kyliga. Men det är ändå ovanligt varmt för att vara den kallaste månaden.

precis som du skriver
2019-02-04

  BenGust VIP
Nu måste vi också snart bära atomhotet
på våra axlar.
2019-02-03

  KattenKin VIP
Ja det är tragiskt att den falangen fått gehör bland högutbildade!
2019-02-02

  Janne Pettersson MSP: Prod.
Det är inget enkelt klimat att leva i.
2019-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2019-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP