Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med sorgens vingslag

Som en vacker dröm vill jag färdas i natten
Med sorgens vingslag segla omkring
Bland månen och stjärnorna i tysthet

Fånga upp alla de tårar som faller i ensamhet
Dolda för andra av mörkret

Ge en gnutta hopp till alla dem som i förtvivlan
Skriker ut sin rädsla i det kalla dunklet
I visshet om att ingen kommer höra 
Deras sista rop på hjälp

Ja som en vacker dröm till alla dem vill jag 
Flyga genom nattens tysta dunkel
Om så bara för att fly från min egen sorg
(För en ynka liten sekund)
I hopp om att kunna lindra någon annans




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-01 22:09



Bookmark and Share


  ULJO
Empati. Borde alla vara utrustade med. Särskilt de som tror sig vilja ta över hela världen
2019-02-04

  limerick VIP
Vacker empati.
2019-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att vara en god medmänniska!



2019-02-02

  BenGust VIP
Ja, det ligger också hopp i tanken att
ha möjlighet att lätta på bördan för en annan.
2019-02-02

  Ida-Marianne
Du beskriver ensamhetskänslorna så oerhört bra! Därför skickar jag kramar!
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP