Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När


När det känns som om hela jag går sönder
och jag inte vet hur jag ska stoppa det och kunna
läka
när allt gör ont i mig
när jag inte har någon plan eller några strategier
kvar
eller aldrig har haft
när allt bara blir en stor rädsla




Fri vers av Ananas
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-01 22:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dikt
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas