Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig förr

Hade jag känt hungern
Begäret
Som han tände i mitt bröst

Aldrig förr
Hade jag behövt någon
Hans närhet
Så som jag behövde honom

Aldrig förr
Hade jag trott
Att lyckan
Var till mig




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-06-20 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP